Συνεργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε εξαιρετικές λύσεις.

OUR STORY

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αναπτυχθείτε!

Η εταιρεία μας παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας. Με εμπειρία στον κλάδο, εξειδικευόμαστε σε διάφορους τομείς, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πελάτες επιχειρήσεων και ιδιωτών.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Wi-Fi Services: Σχεδιασμός, εγκατάσταση και συντήρηση δικτύων Wi-Fi για επιχειρήσεις και οικιακούς χρήστες.
IPTV Distribution: Διανομή υπηρεσιών τηλεόρασης μέσω πρωτοκόλλων Internet.
Τηλεφωνικά κέντρα: Εγκατάσταση, συντήρηση και αναβάθμιση τηλεφωνικών κέντρων για επιχειρήσεις.
ΙΤ Support: Παροχή υποστήριξης και συντήρησης για τα συστήματα πληροφορικής.
Εγκατάσταση και Πιστοποίηση δομημένης καλωδίωσης: Εξειδικευόμαστε στην εγκατάσταση και πιστοποίηση δομημένης καλωδίωσης για δίκτυα δεδομένων.
Εγκατάσταση-Συγκόλληση Οπτικής Ίνας: Εξειδικευμένες υπηρεσίες οπτικής ίνας για γρήγορη και αξιόπιστη μετάδοση δεδομένων.
Εγκατάσταση καμερών ασφαλείας: Παροχή και εγκατάσταση συστημάτων καμερών ασφαλείας για προστασία και παρακολούθηση χώρων.
Εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού: Προσφέρουμε εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων συναγερμού για ασφάλεια και προστασία.

Με προσήλωση στην ποιότητα και την καινοτομία, δεσμευόμαστε να παρέχουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας.

250+

Happy Customers

2800+

Rooms

350+

Projects

50+

Villas

Η TechCo είναι επισήμως αντιπρόσωπος τις HotelToolBox στη Ζάκυνθο.

Το HotelToolbox παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε θέματα που σχετίζονται με τις λειτουργίες του ξενοδοχείου και την εξυπηρέτηση των πελατών όπως είναι, μεταξύ άλλων, το guest app -για παραγγελίες, room service, κρατήσεις σε εστιατόρια, προσφορές ξενοδοχείου, check-in κ.ο.κ.- αλλά και στο πεδίο του hotel operations, για βλαβοληψία, housekeeping, αναθέσεις εργασιών, αιτήματα service, διαδικασίες ξενοδοχείου ή advanced analytics & reporting. Οι παραπάνω εφαρμογές συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους ώστε η πληροφορία να μεταφέρεται άμεσα στα κατάλληλα άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και να απαντήσουμε σε όπιο ερώτημα έχετε η απορία .

Η TechCo παρέχει υποστήριξη 24/7 για όλα τα σοβάρα ζητήματα.

Για εκείνα τα ζητήματα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για υποστήριξη 24/7, η TechCo παρέχει βοήθεια μόνο κατά τη διάρκεια των τοπικών εργάσιμων ωρών η κατόπιν συμφωνίας.

Συνεργασίες

Domes Aulus Zante Autograph Collection 5*
Domes Hotel Paxos Beach 4*
Avant Mar Paros 5*
Kerkyra Blue N’spa 5*
Alua Soul Zante AMR Collection 4*
Caretta Beach Village 4*
Caretta Paradise 4*
Foxtel Cyprus
S-City
Apax Construction
Afoi Argirokastritoi
Sunny Garden Hotel 3*
Plaza Pallas Hotel 3*
Calypsovillas 5*
El Paradiso Beach Bar
Venus Beach Bar
Sizzle Night Club Laganas
Palatium StakeHouse Tsilivi
Grecos Restaurant Laganas
Country Restaurant Laganas
Parthenon Restaurant Kalamaki